Over deze website

Blogroll, Uncategorized Reactie toevoegen

Welkom op deze gloednieuwe site over religie. Op het ogenblik kun je hier nog niet veel informatie of interactie vinden.

Religie is een onderwerp dat veel mensen bezig houdt. Op het internet zijn dan ook veel websites te vinden over God, waaronder cursussen, variërend van orientatie via alphacursus tot serieuze bijbelstudie. Veelal hebben de cursussen een eenzijdige inslag, een wervende inslag. Er zijn natuurlijk ook websites die een niet-religieuze inslag bespreken, die zijn over het algemeen veel minder wervend van opzet. De bedoeling is op de website een gratis cursus te ontwikkelen die religie kritisch onder de loep neemt, waarbij zowel de argumenten voor het bestaan van God en tegen het bestan van God aan de orde brengt. Religie heeft grote invloed op onze samenleving en leidt vaak tot discussie. Die discussie zou ik op de site ook willen aan gaan. En tenslotte is het de bedoeling om informatie aan te bieden gerelateerd aan religie en de houdingen ten opzichte van religie (atheïsme, agnosticisme en theïsme).

Voor het opzetten van de cursus ben ik nog op zoek naar iemand die gelooft en kritisch in het leven staat. Je kunt contact opnemen door een e-mail te sturen aan r.emmerink [at] gmail.com

Reageren op het artikel


Thema 'Met of zonder God' is gemaakt door freelance php ontwikkelaars. Ook een php programmeur inhuren.
RSS feed RSS reacties feed Log in